Prolo d.o.o. obiteljska tvrtka


„Prolo“ d.o.o., kao logistička tvrtka, datira od 2007. godine.
2015. godine, vlasnik tvrtke postaje Andrija Jurgec s 38 godišnjim iskustvom na području logistike.
Tvrtka „Prolo“ d.o.o., organizira i pruža uslugu transporta za sve vrste roba. U mogućnosti je organizirati i preuzeti robu, na zahtjev klijenta, od malih pošiljaka pa do masovnih otprema, za koje je potrebno angažirati više kamiona.
Sva vozila opremljena su uređajima za satelitsko praćenje, što omogućuje pouzdano praćenje i pozicioniranje vozila. U svakom su trenutku dostupne informacije o prijevozu i moguć je izravan kontakt, te praćenje tijeka prijevoza u realnom vremenu. Naš učinkovit logistički tim uvijek je na raspolaganju da ispuni zahtjeve klijenata i organizira najbrži i najučinkovitiji prijevoz robe.

BRZO I PROFESIONALNO


Nudimo vam široki spektar usluga te svojim klijentima garantiramo kvalitetu, učinkovitost i pouzdanost, bez obzira da li je odredište u Hrvatskoj ili kojoj drugoj europskoj zemlji.
Naš logistički tim, te odgovorni i profesionalni vozači, jamče sigurnost pravovremene dopreme robe na odredište.

PREKO 38 GODINA LOGISTIČKOG ISKUSTVA


Prolo d.o.o. posluje kao logistička tvrtka od 2007. godine. Pravu širinu i smisao, u logističkom pogledu, daje joj novi vlasnik Andrija Jurgec, preuzimanjem 2015. godine.
Njegovi počeci bavljenja logistikom sežu u 1977. godinu. Od 1986. godine pa do 2013. godine radio je u Intereuropi.
U tvrtci Intereuropa je 13 godina obnašao funkciju predsjednika Uprave (od 1999.-2002. godine bio je predsjednik Uprave Intereurope RTC Varaždin, a od 2002.-2012. godine je predsjednik Uprave društva Intereuropa logističke usluge, d.o.o. Zagreb).
Vlasnik tvrtke i SINOVI, svoja logistička iskustva i znanja prenose u OBITELJSKU TVRTKU „Prolo“ d.o.o.

UPOZNAJTE TVRTKU Prolo d.o.o.


Tvrtka „Prolo“ d.o.o. nudi uslugu transporta, agencijskog posredovanja u transportu, te organizaciju carinskog posredovanja. Zaposlenici „Prolo“ d.o.o. rade na ispunjavanju potreba i zahtjeva komitenata, kontinuiranim razvojem usluga i uvođenjem novih tehnologija. Uvođenje novih tehnologija te saznanja o novinama na području logistike, visoko pozicionira „Prolo“ d.o.o. na zahtjevnom europskom logističkom tržištu.

Dostupni 24h

Kvaliteta rada, voznog parka i zadovoljstvo klijenata su nam na prvom mjestu. Širokim rasponom usluga, svojim klijentima jamčimo kvalitetu, učinkovitost i pouzdanost.

Za sva pitanja dostupni smo Vam 24/7.

Osiguranje dostave

Svaka utovarena pošiljka je osigurana po osnovi prijevozničke odgovornosti, tako da za klijenta rizik gubitka ili oštećenje robe zapravo ne postoji.

Naša tvrtka je poduzeće male veličine koja svojim radom želi osigurati kupcu usluge nesmetan i kvalitetan rad.

Kvaliteta poslovanja

Cjelovita kvaliteta poslovanja je naš prioritet koji osigurava našim kupcima brzu, sigurnu, ekonomičnu, pouzdanu i za okolinu prihvatljivu logistiku.

Preuzimamo europske kriterije kvalitete koji nam omogućavaju konkurentnost, širenje poslovanja i očuvanje tržišnog udjela.

Dostava na vrijeme

Svjesni smo koliko je za naše klijente važno da imaju svoju pošiljku u pravo vrijeme, na pravom mjestu.

Trudimo se sve dostaviti u dogovoreno vrijeme te ustrajno nastojimo što više doprinijeti potpunosti naših usluga.